The Single Best Strategy To Use For su tesisatçısı

Wiki Article

30 yıllık deneyimimiz ile yüksek kalite uygun fiyat anlayışımız ve işinin ehli ustalarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğUnited kingdom su tesisatınızı test ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az 1 yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çAlright uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Binanın Yapısındaki Bozukluklar, zaman içerisinde binanın da yaşının gelmesi ile birlikte bina oturmaya başlamaktadır.

Bizi aradığınızda uzman ekibimiz adresinize su kaçak tespit cihazı ile birlikte gelir, tüm tesisatınızı kontrol eder ve sorunun kaynağını bulur.

Benim sorunum banyodan yan daireye ve evimin duvarına su sızması yan komşunun duvarının ve bizim banyoyla odanın ortak duvarında su tesisatçısı kabarma ve boya atması oldu bı tamirci derzden olabileceğini söyledi alt katimiz dükkan sızma olup olmadığını goremiyoruz bu arada duşa kabin su kaçağı tespit gideri olarak yapılan gider inşaat atıklarından dolayı tıkanmış vaziyette suyun sızması ondanda kaynaklanabilir mi. Acaba duvar derzlerindende olabilirmi. Yapılması gereken işlemler nedir şimdiden teşekkürler.

Tesisattaki su kaçağı tespitleri için duvar ya da fayansların durumuna bakılır. Duvar ve fayansın nemli olması, derz aralarında oluşan sararma veya küf olması tesisatta kaçak olduğunu kanıtlar niteliktedir. su kaçağı tespiti Sık sık karşılaşılan bu durum için firmamız gerekli su kaçağı tespiti cihazları temin etmiş durumdadır.

Sizin su kaçak tespiti tuvaletinizin tavanından bu parçanın değişmesi gerekli. Bu işlemi kırmadan su kaçağı tespiti ve su tesisatı bakımı yapan firmamız yapıyor. Bize ulaşırsanız detaylı bilgi alabilirsiniz

Mutfağımızın pis su giderinden alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera lawnımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Yeni aldığım dairemin bahçe duvar dibinden su çıkıyor fakat içeri su kaçağı tespit oda kısmında hiçbir su belirtisi yok yan binayı etrafı kontrol ettim su gelecek bir yer gözükmüyor nasıl gardenımcı olabilirsiniz

Report this wiki page